Hoe we snurken.

Tijdens uw slaap verliezen de spieren rondom uw bovenste luchtwegen wat spanning, daardoor wordt de ruimte in de keel nauwer. De luchtsnelheid waarmee u zuurstof binnenkrijgt, wordt hierdoor groter. Het kan voorkomen dat het krachtverlies zo groot is en daardoor de ruimte in de keel zo nauw wordt dat de weefsels, die flexibel zijn, beginnen te trillen. Snurkgeluiden zijn dan het logische gevolg. Mannen slapen meestal dieper dan vrouwen, dit is de reden dat mannen vaker snurken dan vrouwen.


100% natuurlijk!
Ontspannen slapen zonder storing!


Werking van Snurkvrij:
De oliën en het ingrediënt mentha piperata zorgen voor een verstijving van het weefsel achter in de keel. Hierdoor zakt het weefsel niet naar achter en blokkeert het niet de luchtweg. U kunt weer de hele nacht vrij in en uitademen. Snurkvrij zorgt dus het weefsel achter in de keel niet helemaal kan ontspannen waardoor het niet achter in de keel zakt, waar het op het in en uitademen gaat mee trillen en zo het gesnurk veroorzaakt.

Ingrediënten:
Water, glycerine, lecithine, zonnebloemolie(heliantus annuus), olijfolie (olea europaea), sesamolie (sesame indicum), ascorbinezuur (vitamine C), tocoferol acetate (vitamine E), pyridoxine HCI (vitamine B6), mentha piperata.


Snurkvrij is een product van:
  • JOBACOM B.V.
  • Medemblik
  • BTW NL 808.677.561 B01
U kunt altijd telefonisch en per email contact met ons opnemen.
Alle leveringen geschieden volgens onze algemene voorwaarden